Bra kvinna reder sig själv......

Efter snart 2 år fick jag idag ett infall att få min läslampa på plats, då man tager vad man haver så blev det så här:
I ärlighetens namn så måste jag förklara att jag fått erbjudande flera gånger om hjälp med det, men jag vill inte borra i väggen , fast nu efter så lång tid har jag kanske börjat förlika mig med det och det här är ett första steg till att få belysningen på plats.
Annars har min tanke varit att köpa läslampor till sängborden istället, det har inte heller blivit av eller har aldrig bitit på nog för det.
Så nu kör jag så här tills en permanent lösning infinner sig, problemet med mig är att nödlösningarna ofta blir permanenta.En försmak av vårvintern.......

-10° och sol det är perfekt läge för lite ljusterapi. En förkylning ligger och gror men vill inte riktigt komma igång. Men då dagen var så fin så måste jag ut och kameran var med i fall att.
Tanken var att gå ner till älven men nere vid gallerian så insåg jag att det nog blåste för kallt där.
Efter allt snöande sista tiden så är det nu full fart på snöskottarna, dom här kämpade uppe på taket till Kalix nya Galleria, som vi kallar det, där vi till och med har RULLTRAPPA som det varit mycket ironi om.

Nej det fick bli en sväng runt centrum och då passade jag på att fota isskulpturerna  nedanför Valhall som estetiska programmet har gjort.
Nu har det kommit mer snö så dom kom inte alls till sin rätt och jag var inte sugen på att springa runt där och försöka borsta bort snön som täckte dom men det kommer väl andra tillfällen.

Väl hemma igen fick jag besök av min Lulesyster det var inte igår, vi fick oss en hel del glada skratt.
Och som om inte det räckte så kom min bästa Eveooe med gardinlängder åt mig som hon hittat på Fyndis för 40 kr, den damen har näsa för affärer vill jag lova och hon vet också vad mamma gillar.

Likadant är det med svärdottern hon brukar ibland ringa och kolla med mig då hon sett något hon vet att jag vill ha.
Nej jag skäms inte, jag kan tala om det : Mina tomtegardiner hänger fortfarande uppe i köket, men imorgon kommer dom här att hänga där i stället...
Söndag.Nu är allt klart så jag kan titta på vad jag vill i min nya tv. Och vi har haft en helg till här i Kalix, men nästa gång ska jag åka till Gällivare, har inte varit dit sen jul, eller...?? Nej tror inte det....minnet!

En bild från resan till Lyngen , jag googlade på det och ser att det är ett stort ras som han också sa.
=> Här står det om det och en bild som beskriver allt ganska bra.

Nu ska jag slöa och invänta min middagsleverans, se Skavlan och Stjärnorna på slottet, då vi tittat på filmer i helgen och jag nu kan se Svt play i min tv ☻ Lyxigt......