Min dagbok...självklart skulle jag bloggat "på min tid".


 
Kanske tack vare Arne Wamming, som "tvingade" oss att skriva dagbok redan i 3-4:an så finns mina dagar ganska bra dokumenterade, eftersom jag fortsatte många år med det.
 
Just åren innan dom jag nämner här stod det mest:
 
Stallet: Red Stend-in (Stand- in?).
Stallet: Red Bella- mi (Bel Ami).
Stallet: Red Isadora (Hatar henne).
Osv osv.......
 
Efter gårdagen och mitt och Evelina's snack så rotade jag fram min gamla dagbok som sträcker sig från Måndagen den 6/5 -74 till Tisdagen den 2/9 -84.

Första dagen: Började skola i Hedenäset........
Sista dagen: Var på återbesök till Boden.........
 
Däremellan har det hänt en hel del, då jag började bläddra i den så fastnade jag på vissa dagar och tillslut måste jag sätta undan den innan jag exploderade !
 
Under 10 år hinner mycket hända speciellt den här delen av ens liv , man går från att vara ett barn till att bli vuxen och dom åren är ganska omtumlande för dom flesta av oss skulle jag tro.
 
Här finns allt kärlek, svek, bråk, barnafödande, lycka, penningbekymmer och otrohet.
Den här speciella dagen var 26/7 -75.
Dagarna innan skriver jag bla:
 
24/7: Anders farfar dör......
På kvällen skötte vi Andreas.....
Farsan kommer hem.....osv......lämpar sig inte att publicera.
 
25/7: T får körkort ! Anders  köper en PV, vi skulle åka till Boden och se Pugh & Rainrock men T var full så vi kom oss ingenstans...........
 
 
Då så mycket kom upp inom mig då jag läste så var det läge för spikmattan men det var inte lönt kroppen reagerade så starkt och mina tankar snurrade runt runt så det fick jag avbryta.
 
Men jag ska skriva mer senare har jag bestämt. För livet är inte bara tuttinutt & gulligull.
 
Hänsyn ska tas till ens föräldrar, syskon, barn andra släktingar och bekanta, dessutom alla dom tillfälliga människor som passerat genom ens liv.
 
Glöm det!!