Vad gjorde hon för fynd då ?

Som ni märker har det slutat yla då man kommer in här, en ny slide med bilder från min gamla kamera har fått byta ut den här längre ner.EN bok skulle det bli, men Carina på en bokrea är som ett barn i en godisaffär. Då jag tillslut befann mig helt kallsvettig i kassan var det 6 böcker på bandet.
Att betala: 365.50 kr, vad är det att kallsvettas över?? Rena fyndet enligt mig. Vad blev det då ?
Sorry Alex Schulman men jag ger inte 279:- för att läsa om din barndom, gick och köpte den som pocket då jag inte har lust att vänta till nästa år då dom rear den inbundna för 49........

Men min bokhylla är för liten, tur jag har Billy för snart blir det att köpa en del till.

Efter lite köttsoppa på burk med några hårdbrödmackor att doppa i, ska jag lägga mig på spikmattan och försöka bota den här skallebangen jag har. Tänkte bota den med lite resenostalgi men inte blev det bättre, snarare värre av att sitta och glo på semesterfilmer på datorn, väldigt intelligent då man har tv.
Väck mig före 6, annars räknas det som våldtäkt!
Bitter is better ......

God morgon....

Ärligt talat så finns det inga sådana i mitt liv, men för att den inte ska bli helt åt hel... vill jag vakna upp utan skarpa ljus, ljud eller värst av allt en telefonsignal som skär in i huvudet, med en hurtig röst i andra änden då man famlat fram mobben eller krånglat på sig head-setet till trådlösa.

Nej jag vill ligga och dra mig, försöka tänja ut den stela kroppen och tillslut då jag känner att luften börjar ta slut suga i mig mina dubbla doser Zymbicort. Pillra fram resten av dom nödvändiga preparaten från dosetten och svälja ner dom med det ljummna vattnet som finns kvar i glaset brevid sängen

Då jag inte kan andas genom näsan efter en "olycka" -83 vaknar jag med jämna mellanrum hela natten och måste ta en klunk vatten.

Sen är det dags att hasa upp och sätta på kaffevattnet som får koka upp under tiden jag drar på mig mina täckbyxor och jackan utanpå pyjamasen för att gå ut och hämta tidningen.
Som så många mornar den här vintern är trappen full av snö, inte allra värst nu på morgon, den trampar jag bara fast, åtminstone tills jag sakta börjat bli människa efter en stor mugg kaffe med en macka och dagens första prilla.

Nu på morgon har jag pratat med läkaren, han tyckte det var helt rätt beslut att slänga Bisoprololen!
Fick ny tid för EKG och en annan tid till min nya läkare på VC.
Syster Monica kom ihåg de gånger jag gjort Spirometri med henne och tyckte att det var en god idé att träffa en annan läkare än min ständiga sedan 14 år tillbaka.
 
Ute skiner solen och min temp som tyvärr ligger i sol visar -17°, på datorn påstår dom att det är -23° i Luleå.  Så just nu ser det ut som att det blir att vänta på att solen förhoppningsvis värmer upp luften lite mer.
 
Nu har min morgon övergått till dag känner min kropp och då vill jag ut!

Efter att ha åkt 20 mil igår var jag tydligen så kokko i huvudet att jag ställt mig på fel parkering, ringer min vicevärd och talar om, då han fått samtal från boendet här brevid mig som tydligen har den platsen .Dom hyr flera platser så hon hade ställt sig på en annan. Måste ut och flytta bilen, bara den klarar kallstart, vet inte hur kallt det varit inatt, säkert under -25°, då kan jag samtidigt börja sopa undan snön från trappan, det djävliga i det här är att igår innan jag parkerade den gick jag och hämtade spaden och SKOTTADE ÅT KALIX KOMMUN !
Efter det låg jag länge och flämtade på hallgolvet........( Nu har det kommit ut en bok som delvis handlar om människor som mig, KLICKA)