Farmor Berta.

Idag den 29/6 för 94 år sedan föddes min farmor i, som det då kallades: Ryska " Storfurstendömet Finland" hon lämnade oss 16/2 2002, jag och min faster Sonia vakade vid hennes dödsbädd i 2 dygn. Hon somnade in av trötthet och ålderdom efter ett tungt slitsamt liv.Ordfattigt........

Nu kom jag just hem från lägenhetsvisningen, det var någon från södra Sverige som skulle flytta upp 1/9.
Nej inte tjänar jag in hyrespengar på det men vad kan man vänta sig,  min lägenhet har inte ens varit ut annonserad ? Skickade ett mail till KB och undrade varför ?? Hur som helst, tar dom min lägenhet så gör dom ett bra val.
Mitt på dagen åkte jag till Grytnäs och tänkte sola lite där men det var alldeles för varmt, stod inte ut i värmen så jag åkte hem och häckade inne i lägenheten istället. Är helt slut efter gårdagens "ryck" .  Åldern tar ut sin rätt.
Kalix dagarna har jag bara skymtat lite på håll, dom som var där var inte så nöjda så inte verkar det som att jag missade någonting. Då menar jag "barnfamiljerna" annars så har vi inte så många tillfällen per år med kanonväder och uteserveringar där man kan sitta och ta en öl, som på utlandet;) Det uppskattades säkert av många.
Efter att ha väntat i 1 månad på värme så när den äntligen kommer så orkar man inte vara ute ;(
Jag vet ,har blivit en riktig BF!
En sån här dag ska man ha båt och vara ute i skärgården.
Visst ser det mysigt ut med regn ändå !
Ursäkta min bling bling noja jag har just nu. Men i brist på "The real thing" så vad gör man ??